bøker

superkollega

Bård Brænde - Nina Nakling

Vil du bli en superkollega? Selvsagt! Denne boken gir deg multi-verktøyet du aldri vil legge bort. Det er forskjell på å være en super kollega og en superkollega. Der en super kollega leverer i tide, stiller opp og er kompetent til å gjøre jobben, vil en superkollega i tillegg ha fokus på å gjøre sine kollegaer gode, og gjennom dette være en sterk bidragsyter i bygging av god organisasjonskultur.

En personlig coach kan hjelpe deg med å skape vekst og varig endring i ditt liv. En coach er en objektiv, motiverende og fokusert samtalepartner som hjelper deg med å ta livet til neste nivå. Ved å være din sparringspartner for utvikling, vil en coach bruke sin ekspertise og erfaring til å gi deg klarhet og uvurderlig innsikt i hvordan du jobber mest effektivt for å klare å gjøre små eller store endringer for å nå målene dine.


Ved å bli godt kjent med deg, din personlighet og dine styrker og svakheter, vil en coach kunne gi deg en skreddersydd strategi. Her legges det spesielt fokus på å stimulere til selvoppdagelse og vekst. For å kunne jobbe effektivt med din personlige utvikling, er du nødt til å bli kjent med verdiene dine og prioritere de tingene som er viktig for deg. 

referanser

Gunda Hamland, Avdelingsdirektør

NAV Arbeidslivssenter Troms/IA-rådet i Troms

"Bård er et fyrverkeri!!! Faglig godt - og utrolig morsomt. Har anbefalt han til mine kollegaer."

KONTAKT & BOOKING

BOOK bård brænde


Send raskt og enkelt en forespørsel på et foredrag med Bård Brænde her - helt uten forpliktelser. Du får raskt tilbakemelding om pris, dato, og annen informasjon.