om bård brænde

Bård Brænde skaper god stemning som foredragsholder


Bård Brænde engasjerer og fenger sitt publikum med foredrag om samhold og arbeidsglede. Han holder foredrag som både er fulle av humor og som inneholder nyttig lærdom og tips for å skape en bedre arbeidsplass. Brænde fokuserer på at alle bør dra i samme retning, og at økt samhold og samhandling skaper økt trivsel og suksess på arbeidsplassen. Bård Brænde er utdannet som siviløkonom, men er samtidig en mester innen improvisasjon og kjent for sin teatersport. Han er en mester til å kombinere.

Bård holder aldri samme foredrag 2 ganger, og bygger hvert foredrag fra bunn av med fokus på deres organisasjon og den reisen dere har foran dere. Om ønskelig, sender Bård også gjerne ut en miljøundersøkelse og lager en invitasjonsfilm til alle i selskapet i forkant.

Strategi, samhandling og evnen til å gjøre hverandre gode står sentralt i foredragene med Bård Brænde. Han tilbyr flere ulike foredrag som gjør at han kan snakke til ulike forsamlinger og organisasjoner. Gode poenger og godt humør skaper foredrag som aldri blir kjedelige.


Bårds foredrag kommer også med markedets beste latter- og læringsgaranti!


Et foredrag med Bård setter begge disse aspektene sammen på en skreddersydd og engasjerende måte!

Bård fletter ethvert event sammen med saklighet og godt humør og skaper god underholdning i prosessen!


Ønsker du å skape et bedre arbeidsmiljø, er foredraget Verdens beste arbeidsplass nyttig. Her får du tips til hvordan arbeidsmiljøet kan bli bedre, og hvordan arbeidsgleden og trivsel på jobben er viktig for både enkeltpersoner og for bedriften som helhet. Lær hvordan du kan motivere de ansatte og oppnå bedre resultater. Dette foredraget kan også bestilles som en pakkeløsning der Brænde snakker med noen av de ansatte og danner seg et bilde av virksomheten din. Dermed kan han tilpasse foredraget slik at det er skreddersydd til dine behov.
Foredraget Superkollega har Brænde utviklet sammen med Nina Nakling, og her får du lære hvordan samhandling kan løftes enda et hakk slik at arbeidsmiljøet blir enda bedre for alle. Lær mer om god kommunikasjon, kreativitet og samarbeid for å løfte både deg selv om kollegene dine til nye høyder. Foredraget er basert på boka Superkollega.


Andre foredrag med Bård Brænde er MAX energi, Reisen inn i det digitale, Flytsonen, Verdes beste service og Verdens beste presentasjon.

referanser

Eli Strindeberg, Kommunikasjonsansvarlig

Trysilhusgruppen

"Bård klarte å tilpasse foredraget til oss. Han forsto hvem som var målgruppen og hva vi ønsket å oppnå med foredraget. Han gjorde det enkelt og fremførte budskapet på en engasjerende, morsom og inspirerende måte."

bård brænde foredrag

Verdens beste arbeidsplass


  • Hva skal til for å kunne hevde at dere har verdens beste arbeidsplass?
  • I dette foredraget belyser Bård relasjonene og trivselen på jobb, hvor viktige valgene vi foretar oss i det daglige er for arbeidsgleden og evnen til å nå mål.
  • Foredraget handler også om hvorfor vi gjør det vi gjør – og hvordan litt konseptutvikling og fokus på samhandling kan flytte fjell – både for motivasjonen i det daglige – OG for resultatene dere oppnår i fellesskap.
bøker

superkollega

Bård Brænde - Nina Nakling


Vil du bli en superkollega? Selvsagt! Denne boken gir deg multi-verktøyet du aldri vil legge bort. Det er forskjell på å være en super kollega og en superkollega. Der en super kollega leverer i tide, stiller opp og er kompetent til å gjøre jobben, vil en superkollega i tillegg ha fokus på å gjøre sine kollegaer gode, og gjennom dette være en sterk bidragsyter i bygging av god organisasjonskultur. 

KONTAKT & BOOKING

BOOK bård brænde


Send raskt og enkelt en forespørsel på et foredrag med Bård Brænde her - helt uten forpliktelser. Du får raskt tilbakemelding om pris, dato, og annen informasjon.